משפרים את החיים באמצעות המדע

מפגש חגיגי לציון השותפות רבת השנים בין אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב בארגנטינה והפקולטה למדעי החיים יתקיים במסגרת אירועי חבר הנאמנים הבין לאומי של האוניברסיטה ביום חמישי, 16 במאי 2019. למוזמנים בלבד.

06 מאי 2019
חבר הנאמנים 2019

חבר הנאמנים של האוניברסיטה מורכב מחברים ישראליים ומחברים מחו"ל הנבחרים על ידי סנאט האוניברסיטה, ומשמשים כאסיפה כללית של האוניברסיטה. חבר הנאמנים מתאם בין האוניברסיטה ואגודות הידידים השונות. פעם בשנה, בחודש מאי, מתאספים חברי חבר הנאמנים לשבוע בישראל לאירועי שבוע חבר הנאמנים שבו מחולקים תארי דוקטור לשם כבוד, פרסי דן דוד ונערכים פגישות ומפגשים מיוחדים בפקולטות וביחידות המחקר השונות.

כמדי שנה, גם השנה, מתקיים מפגש חגיגי בפקולטה למדעי החיים לציון השותפות ארוכת השנים בין אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב בארגנטינה לפקולטה למדעי החיים, במעמד הגב' פולי דויטש, יו"ר אגודת ידידי אוניברסיטת תל אביב בארגנטינה, ובהשתתפות חוקרי הפקולטה ומלגאי תוכנית ארגנטינה.

מלגות ארגנטינה לסטודנטים מצטיינים במסלול הישיר מהיר לתואר דוקטור מוענקות בפקולטה למדעי החיים משנת 2008. מטרת התוכנית לעודד מחקר פורץ דרך ולהצמיח דור מדענים חדש ומוביל בתחומו. בנוסף, תומכים ידידי ארגנטינה במעבדות מחקר בפקולטה, ומקדמים הקמת כיתות לימוד חדשניות ומעבדות מתקדמות להוראה ולמחקר.