נשיא האוניברסיטה הנבחר פרופ' אריאל פורת מבקר בפקולטה למדעי החיים

נשיא האוניברסיטה, הפרופ' אריאל פורת, ביקר בפקולטה למדעי החיים, נפגש עם דקאן הפקולטה וסגניו ועם ראשי בתי הספר וחוקרים בפקולטה, וסייר במעבדות המחקר, במעבדות ההוראה, בכיתות ההוראה, בגן הזואולוגי ובחדרי גידול הצמחים של מרכז מן לאבטחת מזון.

דקאן הפקולטה ונשיא האוניברסיטה (צלם: ישראל הדרי)

ביום שלישי, 11 ביוני 2019, ביקר פרופ' אריאל פורת – שנבחר לנשיא האוניברסיטה בחודש מאי האחרון – בפקולטה למדעי החיים.

פרופ' פורת נפגש עם דקאן הפקולטה פרופ' עבדאלסלאם עאזם ועם סגניו: פרופ' דן פאר (סגן הדקאן למחקר), פרופ' דוד שפרינצק (סגן הדקאן להוראה) ואיתי מנחם (ראש מנהל הפקולטה).

הוא סייר במתקני הפקולטה: במעבדות המחקר, במעבדות ההוראה, בכיתות המחקר, בגן הזואולוגי ובחדרי גידול הצמחים של מרכז מן לאבטחת מזון; ונפגש עם כל ראשי בתי הספר: פרופ' טל פופקו (בית הספר לביולוגיה מולקולרית של התא וביוטכנולוגיה); פרופ' רונית פנקס קרמרסקי (בית הספר לנוירוביולוגיה, ביוכימיה וביופיסיקה); פרופ' גואידו ססה (בית הספר למדעי הצמח ואבטחת מזון); ופרופ' נגה קרונפלד שור (בית הספר לזואולוגיה).

בנוסף, נפגש פרופ' פורת עם חוקרים בפקולטה ועם אנשי הסגל המנהלי ולמד על אתגרי הפקולטה למדעי החיים ועל תוכניותיה לעתיד.

הפקולטה למדעי החיים מאחלת לפרופ' פורת הצלחה רבה בתפקידו כנשיא האוניברסיטה.