ביולוגיה עם חוג נוסף- דו חוגי

• תנאי הקבלה
  • מבנה התכנית

מרכז התכנית: ד"ר צפריר צור

סה"כ היקף  הלימודים לתואר 74-76 שעות וכוללת קורסי חובה ובחירה.

• תלמידים שחוג לימודיהם השני הוא מתחומי רפואה, הנדסה והמדעים המדוייקים היקף תוכנית הלימודים הוא 74 שעות (לא כולל קורסים מהתכנית "כלים שלובים).
  • תלמידים שחוג לימודיהם השני הוא מתחומי מדעי הרוח, מדעי החברה והאמנויות, היקף תוכנית הלימודים הוא 76 שעות (לא נדרשים קורסים מהתכנית "כלים שלובים").

לימודי הביולוגיה בתכנית זו הם ברמה אקדמית זהה לזו של הלימודים בתכנית החד-חוגית, אך בהיקף מצומצם. זאת כדי לאפשר שילובים אתגריים ומקוריים של התמחות בביולוגיה עם כל תחומי הלימודים באוניברסיטה.

התלמידים ידרשו לבחור קורסי יסוד מתוך קורסי החובה של המסלול החד-חוגי ויוכלו להשלים את לימודיהם מקורסי הבחירה בביולוגיה לפי כיוון התמחותם.

ניתן להירשם למסלול הדו-חוגי בביולוגיה בשילוב עם כל תכנית דו-חוגית בכל פקולטה אחרת באוניברסיטה.

תשומת לב התלמידים מופנית לכך שמועד הקורסים והבחינות בביולוגיה עלולים לחפוף עם קורסים בחוג האחר.

יש לתכנן התואר בהתאם ע"מ לסיימו בשלוש שנים.

התואר שיוענק למסיימים הוא "בוגר אוניברסיטה" B.Sc. במסלול דו-חוגי בביולוגיה.

תלמיד אשר יסיים לימודיו על פי התכנית הדו-חוגית יוכל להמשיך לימודיו לקראת התואר "מוסמך אוניברסיטה" בכל המסלולים לתואר שני בפקולטה למדעי החיים, בתנאי שילמד את הקורסים המומלצים עבור כל מסלול ומסלול, מומלץ להתעדכן בדרישות קדם לתואר שני במסלולים השונים.