מסלול למידה בהתאמה אישית למצטיינים

אוניברסיטת תל אביב מאמינה שראוי לתת לסטודנטים המצטיינים ביותר שלה לשלב בתכנית הלימודים שלהם קורסים מחוץ למסגרת. אנו גאים להשיק מודל לימודים חדש ומהפכני של מסלול למידה בהתאמה אישית למצטיינים, שבו תוכלו ללמוד קורסים לפי בחירתכם האישית בהיקף של כ- 16 – 20 שעות סמסטריאליות (על פי החלטת הפקולטה) על חשבון קורסים מתכנית הלימודים. במקום להתמקד בתחום אחד או שניים על-פי תכנית הלימודים הרגילה, אתם יכולים מהיום לפרוץ את החומות המקובלות ולשלב בין תחומים רבים ושונים.

למי המסלול מתאים?

מסלול לימודים בהתאמה אישית מיועד לתלמידים מצטיינים במתכונת חד-חוגית, שהם בעלי ההישגים הגבוהים ביותר מקרב הסטודנטים והמתקבלים.

תנאי הקבלה של תלמידי כל פקולטה מפורטים בהמשך.

• מתקבלים לשנה א' בציון התאמה של 740 ומעלה
  •  3% מתלמידי שנה ב' על פי הישגיהם בלימודי שנה א'

תלמיד העומד בקריטריונים ומעוניין להצטרף לתכנית יפנה למזכירות תלמידים לגב' מזל חזקיה בדוא"ל עד 01/10/2017

איך זה עובד?

רישום לקורסים:

• התלמיד רשאי לבחור קורסים מתוך רשימת קורסים של הפקולטות השונות בקמפוס. הרשימה תתפרסם לקראת ספטמבר באתר האינטרנט .
  • את הבקשות לרישום לקורסים לסמסטר א' ו-ב' יש להפנות לגב' מזל חזקיה בתאריכים 15-19/10/2017 (יש לציין יותר מקורס אחד לפי סדר עדיפות). אין בשליחת הבקשה אישור על הרישום לקורסים. התלמיד יקבל תשובה בדוא"ל לאילו קורסים הוא רשום, ובמקביל יוכל לבדוק את הרישום לקורסים במערכת השעות במידע האישי.
  • בתחילת סמסטר ב' ניתן יהיה להירשם לקורסים על בסיס מקום פנוי.

ייעוץ והכוונה:

• על כל תלמיד שהתקבל למסלול לברר מהם הקורסים שמהם יהא פטור במסגרת תכנית הלימודים שלו.

כללי התכנית:

• תנאי המעבר להמשך במסלול: תלמידים שהחלו לימודיהם במסלול בשנה א' יידרשו לשמור על ממוצע 90 בלימודי שנה זו.
  • התלמיד מחויב לעמוד במלוא מכסת השעות של הקורסים שבחר ללמוד במסגרת למידה בהתאמה אישית למצטיינים. קורסים אלו יופיעו ברשומת הלימודים, והציונים ישוקללו בממוצע הסופי לתואר. במקרה שתלמיד לא ישלים את מלוא מכסת השעות של מסלול הלימודים בהתאמה אישית למצטיינים – לא יוכרו לו קורסים אלה לקרדיט, והוא יחויב להשלים את היקף השעות הרגיל הנדרש ממנו בחוג לימודיו.

לפרטים נוספים:

למידה בהתאמה אישית למצטיינים