חוג לאחר תואר

בעלי תואר "בוגר אוניברסיטה" בדיסציפלינה שאינה ביולוגיה, יוכלו ללמוד ביולוגיה  כחוג לימודים אחד נוסף במסגרת התכנית הדו-חוגית.

• תכנית הלימודים כוללת 76 ש"ס (פרוט ראה בתכנית הלימודים של המסלול לביולגיה עם חוג נוסף)

• תלמידים המעוניינים לקבל פטורים מקורסים על בסיס לימודים קודמים, רשאים להגיש בקשה לוועדת הוראה , בצירוף גליון ציונים רשמי ופירוט תוכן הקורסים (סילבוס) אותם למדו.

• ניתן לקבל פטורים בהיקף של עד רבע מתכנית הלימודים.

• עם סיום לימודיו יקבל התלמיד תעודה המאשרת שהתלמיד השלים את כל חובותיו האקדמיים בביולוגיה כחוג אחר מתכנית דו-חוגית לתואר ראשון.

• תעודה זו  מקנה זכות להמשיך בלימודי התואר "מוסמך אוניברסיטה" בביולוגיה (כפוף לתנאי הקבלה).