יעוץ ורישום לקורסים

לקראת פתיחת שנה"ל תשע"ו יתקיימו בפקולטה מפגשי הסבר על תוכניות הלימודים במסלולים השונים ועל הרישום לקורסים.

פירוט המפגשים יפורסם במידע למועמדים באתר הפקולטה למדעי החיים תחת "חדשות"

לקראת פתיחת שנת הלימודים יערך הרישום לקורסים של סמסטר א' ולקורסי סמסטר ב'.

הרישום לקורסים מתקיים בשיטת המכרז (Bidding) , הכוללת מערכת ממוחשבת אליה מזין התלמיד את העדפותיו וזו משבצת אותו לקבוצות לימוד בשיטת "המכירה הפומבית".

בשיטה זו, לכל תלמיד מוקצות נקודות בהתאם למסלול הלימוד ולהישגיו.  את מכסת הנקודות העומדות לרשותו הוא מקצה לקורסים בהם הוא מעוניין להשתתף. בקשות התלמידים מדורגות ע"י המערכת עפ"י מספר הנקודות שהקצה כל תלמיד לכל קורס, עפ"י הדירוג קובעת המערכת את רשימת המתקבלים לקורס מסויים.

הסברים על השיטה ומצגת וידאו של המערכת באתר: https://www.ims.tau.ac.il/Bidd

• קורסים שמספר המשתתפים בהם נמוך (פחות מ-15 תלמידים בקורס לתואר ראשון ופחות מ-10 תלמידים לקורס בתואר שני) יבוטלו.
  • תלמידים חדשים יקבלו הודעה לכתובת המייל של האוניברסיטה.
  • תלמידים ממשיכים יכולים לקרוא את כל המידע בלוח המודעות.

ניתן לעשות את הרישום באמצעות:

1.      מעבדת המחשבים בפקולטה - בניין שרמן.

2.      באמצעות האינטרנט באתר האוניברסיטה:  /https://www.ims.tau.ac.il/Bidd

• הבידינג נעשה בשלושה מקצים (תאריכים יפורסמו בלוח המודעות ובאתר הפקולטה באינטרנט). המקצה השלישי מיועד לביטולים ולשינויים.

• לאחר סיום תקופת הרישום מוטלת על התלמיד האחריות לבדוק את פלט הרישום לקורסים.

• חל איסור להירשם לקורסים החופפים בשעות הלימוד שלהם (באופן מלא או חלקי). לתלמיד אשר בתום הרישום המאוחר יימצא רשום לקורסים חופפים, יבוטל הרישום לאחד הקורסים באופן אקראי.

• במהלך הרישום לקורסים לא ייבדקו תנאי המעבר משנה א' לשנה ב' ומשנה ב' לשנה ג'.

• בתום הרישום יופקו דו"חות מחשב. לתלמידים שלא עמדו בתנאי מעבר או בדרישות המוקדמות יבוטל הרישום לקורסים אליהם נרשמו מבלי שעמדו בתנאים.