• ראשי

• קבלה למסלול
    • תכנית הלימודים
    קבלה למסלול
    • דרישות הקדם לתלמידים הבוחרים במסלול הנוירוביולוגי ותחום התעניינותם הוא התחום הביוכימי/מולקולרי הן:
    • ידע בסיסי בביוכימיה, ביולוגיה מולקולרית וביולוגיה של תא.
    • השתתפות במעבדה אחת לפחות באחד התחומים הבאים: ביוכימיה, ביולוגיה מולקולרית, כימיה אורגנית, גנטיקה, ביולוגיה של התא.

• מועמד המעוניין ללמוד במסלול ולבצע עבודת גמר בנוירוביולוגיה במסגרת הפקולטה, (להלן "המסלול הנוירוביולוגי") מגדיר את תחום התעניינותו (ביוכימי/ מולקולרי או מערכתי/התנהגותי) ובהתאם ירשם כתלמיד לתואר שני באחת ממחלקות הפקולטה שבהן מתבצע מחקר בתחום זה (נוירוביולוגיה, זואולוגיה, ביוכימיה או אחת המחלקות האחרות בפקולטה).

• לאחר שועדת המוסמכים המחלקתית אישרה את קבלתו כתלמיד, יוכל המועמד להירשם למסלול הנוירוביולוגי, במסגרת אותה המחלקה.

• תלמידים המעוניינים ללמוד במסלול לנוירוביולוגיה יפנו אל ועדת המוסמכים של המסלול.
      ועדת המסלול תרכיב תכנית לימודי השלמה בהתאם להכשרתו הקודמת של התלמיד. קבלת התלמיד למסלול הנוירוביולוגי מותנית באישור ועדת המסלול.

• מועמד המגיע מתחום אחר ומעוניין ללמוד במסלול הנוירוביולוגי, יחויב בלימודי השלמה, בהתאם לדרישות הקבלה של המסלול.
    • התלמיד יבחר מנחה בהתאם לתחום התעניינותו במקביל להרשמתו ללימודים.

דרישות קדם

• אחת מארבע המעבדות: ביוכימיה, מיקרוביולוגיה, ביולוגיה מולקולרית של התא, גנטיקה.
    • לא יותר ממעבדה אחת ולא מעבדה מסוימת.

ראשי המסלול

פרופ' רונית פנקס קרמרסקי ופרופ' ראובן שטיין