תנאי מעבר משנה לשנה

1.  תלמיד חייב ללמוד ולהיבחן בכל קורסי החובה של השנה בה הוא לומד, אלא אם קיבל אישור אחר מוועדת ההוראה.

2.  תלמיד שנה א' שנכשל בקורס "מבוא לביולוגיה א", יופסקו לימודיו בפקולטה מסיבות אקדמיות.
  3.  תלמיד שנה א' שנכשל בשלושה מקצועות חובה ויותר, יופסקו לימודיו בפקולטה מסיבות אקדמיות.
  4.  תלמיד שנה ב' שנכשל במקצוע חובה משנה א', יופסקו לימודיו בפקולטה מסיבות אקדמיות.
  5.  תלמיד שנה ב' שנכשל בשלושה מקצועות חובה ויותר, יופסקו לימודיו בפקולטה מסיבות אקדמיות.

6. תלמיד שנכשל במקצוע חובה אחד שאינו "מבוא לביולוגיה א'" (ולא הצליח לתקן את הציון במועד ב'), יוכל להמשיך את לימודיו בשנה הבאה, אבל יהיה חייב ללמוד מחדש את המקצוע בו נכשל, כולל תרגילים ומעבדות, (אלא אם שוחרר ע"י מרצה הקורס) ולעמוד בבחינה בהצלחה.קורס כזה יחויב בשכ"ל. במקרה של חפיפה במועדי מבחנים, חובה להיבחן בקורס זה (של השנה הקודמת) לפני הבחינות של קורסי השנה השוטפת.
  7. תלמיד שנכשל בקורס גם לאחר שלמד אותו פעם שנייה לא יוכל להמשיך את לימודיו בפקולטה.

8. תלמיד שקיבל אישור להמשיך לימודים "על תנאי" ולא עמד בדרישות התנאי, יופסקו לימודיו.

9. תלמיד שלימודיו הופסקו מסיבות אקדמיות לא יוכל להירשם שוב ללימודים בפקולטה.

10. לא ניתן לדחות קורסים של שנה א' לשנה ג'.

11. ועדת הוראה תדון בתנאי המעבר של תלמידים הלומדים בתכנית לימודים חלקית/מיוחדת, כל מקרה לגופו.